Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog

Hoe kunnen wij u helpen?

BEHANDELING

A - Z AZ lijst gebruiken om een pagina te vinden
Home > Behandelingen > Dialyse op vakantie

Dialyse op vakantie

Deutsch  English  Français'Wilt u als dialysepatiënt genieten van een onbezorgde vakantie?'


In het Deventer Ziekenhuis bent u in vertrouwde handen. Deventer ligt centraal in een uniek vakantiegebied (Salland) tussen de rivier de IJssel en het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug.

Salland is een streek met gezellige dorpen en de oude Hanzestad Deventer. Een streek met monumentale boerderijen, statige landhuizen, romantische kastelen en gerestaureerde molens. Een authentiek stukje Nederland waar het goede bewaard is gebleven met een geheel eigen charme en karakter. Er is veel afwisselende natuur met weidse uiterwaarden, een prachtig coulisselandschap en een bosrijke heuvelrug, mooie natuurreservaten en bloeiende heidevelden.

Het Deventer Ziekenhuis biedt vakantiedialyse. U combineert een vakantie op een van de mooiste plekken van Nederland met een uitstekende verzorging op een ervaren en gekwalificeerde dialyseafdeling. Vakantiedialyse in Deventer is in principe altijd mogelijk, het dialyseschema wordt in overleg met de vakantiegast samengesteld.

Als vakantiegast dialyseert u in een ontspannen sfeer en op een afdeling die van alle gemakken is voorzien (TV, radio en Internet). De dialyseafdeling van het Deventer Ziekenhuis heet u graag welkom en wil er alles aan doen om een positieve bijdrage te leveren aan uw vakantie.  

Context menu