Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog

Hoe kunnen wij u helpen?

AFDELING

A - Z AZ lijst gebruiken om een pagina te vinden
Home > Afdelingen > Verpleegafdeling D2

Verpleegafdeling D2

Op D2 worden patiënten opgenomen voor Orthopedie, Traumatologie waaronder brandwondenzorg, Heelkunde, KNO, Plastische Chirurgie, Kaakchirurgie en Oogheelkunde.  De verpleegkundigen van D2 hebben specifieke kennis en vaardigheden op het gebied van pre- en postoperatieve zorg voor deze specialismen. Deskundigheid, gastvrijheid, veiligheid en een goede communicatie zijn op de afdeling van het grootste belang voor een goede kwaliteit van zorg.

Ons team
Op de afdeling werken een operationeel manager, regieverpleegkundigen, verpleegkundigen, afdelingsassistentes, secretaresses en roomservice medewerkers.

Het Deventer ziekenhuis is een topklinisch opleidingsziekenhuis. Dit betekent dat u als patiënt, behalve met specialisten en verpleegkundigen,ook te maken  kunt krijgen met andere medewerkers in opleiding zoals arts-assistenten, co-assistenten en verpleegkundigen. Zij werken altijd onder supervisie van een specialist of regieverpleegkundige. Uw behandelend specialist blijft altijd eindverantwoordelijke en kijkt altijd mee tijdens uw hele behandeling.

Manager
Operationeel manager van D2 is mevrouw M. van der Vegt. Haar telefoonnummer is: (0570) 53 63 98.
 

Context menu