Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog

Hoe kunnen wij u helpen?

ORGANISATIE

A - Z AZ lijst gebruiken om een pagina te vinden
Home > Organisatie > Partners
Het Deventer Ziekenhuis is een middelgroot ziekenhuis dat brede, medisch-specialistische basiszorg biedt voor de inwoners van Salland e.o.. Vanuit onze opleidingsinspanning zijn we trots lid van de Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ). We behoren hiermee tot de top van de algemene ziekenhuizen. Organisatie Organisatie

Partners

HCDO.jpg De huisartsen in de regio Deventer e.o. zijn verenigd in de Huisartsen Coöperatie Deventer en Omstreken - HCDO. Onder de HCDO valt ook de Spoedpost Huisartsenzorg Deventer en omstreken buiten kantoortijden.

Zorggroep Solis

  Zorggroep Solis biedt zorg, diensten en woonfuncties aan met name ouderen in Deventer en omstreken aan, zodat zij hun leven aangenaam, zinvol en betaalbaar kunnen continueren en hun welbevinden versterkt wordt. Tot de zorggroep behoren verschillende verpleeg- en verzorgingshuizen.
   

  Carinova biedt zorg-, hulp- en dienstverlening op het gebied van Thuiszorg, Jeugdgezondheidszorg, Algemeen Maatschappelijk Werk, Hulpmiddelen en Personenalarmering, Voorlichting en Cursussen, Voedingsvoorlichting en Dieetadvisering, Vrijwillige Thuiszorg en Mantelzorg.
     
  Dimence is een professionele, toonaangevende organisatie op het gebied van de geestelijke gezondheidszorg. De organisatie komt voort uit Adhesie GGZ, RIAGGz over de IJssel (Riagg IJsselland en Riagg Zwolle) en Zwolse Poort.
     
 klimmendaal.png

  Klimmendaal is aanbieder van revalidatiezorg aan kinderen en volwassenen in o.a. de Stedendriehoek Apeldoorn-Deventer-Zutphen.
     
     
  De GGD is de gezondheidsdienst van en voor de gemeenten Aalten, Apeldoorn, Berkelland, Bronckhorst, Brummen, Deventer, Doetinchem, Epe, Groenlo, Lochem, Montferland, Oude IJsselstreek, Voorst, Winterswijk, Zutphen. Centraal bij de GGD staat preventie: het voorkomen van ziekten in de regio.
   
Radiotherapiegroep.jpg

  De Radiotherapiegroep is ontstaan na het samengaan van het RISO (Deventer) en Arti (Arnhem), en levert hoogwaardige radiotherapeutische zorg. Radiotherapie is naast chirurgie en chemotherapie 1  van de behandelmogelijkheden voor patiënten met kanker.
ziso.png

De vereniging ZISO bevordert de samenwerking en samenhang in de Sallandse zorg. De aangesloten zorgpartners bieden met hun website inzicht in het aanbod van zorg voor een aantal verschillende aandoeningen en de wijze waarop die zorg wordt verleend en op elkaar is afgestemd.
   
  Fetura is het verloskundig centrum waarin de verloskundig actieve huisartsen, de verloskundigen en het Deventer Ziekenhuis samenwerken.
   
  Het Palliatief Netwerk Salland is een samenwerkingsverband van organisaties die palliatieve zorg verlenen in de regio Salland. De deelnemers hebben leden ter beschikking gesteld met speciale betrokkenheid en kennis op het gebied van palliatieve zorg.
   
  27 ziekenhuizen die hoog gespecialiseerde medische zorg verlenen en een bovenmatige opleidingsinspanning leveren, hebben hun samenwerking geformaliseerd in de vereniging Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ). Het Deventer Ziekenhuis is ook een STZ ziekenhuis.

health innovation park.png

HIP is het platform voor zorgaanbieders, ondernemers, kennisinstellingen en zorgverzekeraars in de regio Zwolle, dat helpt kansrijke innovatieve ideeën te realiseren, die bijdragen aan de verbetering van het maatschappelijk en economisch rendement van de regio Zwolle, en worden begeleid van idee tot realisatie met professioneel, onafhankelijk en praktijkgericht advies.
 deventer-werktalent-logo1.png

  Het ziekenhuis en Deventer Werktalent (Sallcon) hebben afspraken gemaakt om bij vacatures aandacht te hebben voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
   
  Stichting ELS ondersteunt eerstelijns zorgverleners door het verlenen van facilitaire diensten zoals, de verhuur van praktijkruimten, praktijkmanagement, tijdelijk beheer van praktijken (tandarts, huisarts) en gemeenschappelijke inkoop.
   

Mee.png

samengezonddeventer.pngtactus.pngSportbedrijf_Logo_Web.png

logo-Interaktcontour-MetPayoff-FC-02.jpg

 

Het DZ en Hogeschool Saxion hebben een overeenkomst waarbij het ziekenhuis studenten de ruimte biedt voor een stage of afstudeeropdracht, en het zelf profiteert van de mankracht en nieuwste kennis die leerlingen en docenten nu eenmaal meebrengen.

 
 
Mee biedt mensen met een beperking o.a. ondersteuning op het gebied van leren, werken, opvoeding en ontwikkeling.
 
 
 
 
Het netwerk, Samen gezond in Deventer, stimuleert en faciliteert initiatieven waarin mensen werken aan gezondheid. In dit netwerk werkt het Deventer Ziekenhuis samen met bedrijven, gemeente, zorgorganisaties, professionals, verenigingen, scholen én bewoners samen.
 
 
 
 
Tactus geeft voorlichting en advies aan mensen met verslavingsproblemen, hun naasten en de samenleving. Met als doel het beperken van de risico’s voor de gezondheid en veiligheid voor een ieder.
 
 
 
 
 
 
Sportbedrijf Deventer is o.a. verantwoordelijk voor de ondersteuning en advisering van sportverengingen, ontwikkelt bewegingsconcepten en stimuleert sport in Deventer e.o.
 
 
 
 
 
 
 
 
InteraktContour biedt behandeling, begeleiding, dagbesteding en 24-uurs zorg in Oost- en Midden-Nederland aan mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel