Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog

Hoe kunnen wij u helpen?

ORGANISATIE

A - Z AZ lijst gebruiken om een pagina te vinden
Home > Organisatie > Missie
Het Deventer Ziekenhuis is een middelgroot ziekenhuis dat brede, medisch-specialistische basiszorg biedt voor de inwoners van Salland e.o.. Vanuit onze opleidingsinspanning zijn we trots lid van de Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ). We behoren hiermee tot de top van de algemene ziekenhuizen. Organisatie Organisatie

Missie

Het Deventer Ziekenhuis biedt brede medisch-specialistische zorg en doet dat zodanig dat deze ook op de lange termijn voor de inwoners van Salland en omstreken gegarandeerd blijft.

Wat vinden wij belangrijk?
 • Het gaat om de patiënt. We ontwikkelen en organiseren onze zorg nadrukkelijk vanuit de vraag en behoefte van de patiënt, en streven naar het versterken van de eigen regie van patiënten over hun zorgproces.
   
 • We richten ons primair op de inwoners van Salland, maar bieden topklinische functies voor een groter verzorgingsgebied. We leveren onze zorg zo mogelijk dichtbij huis. Dat doen we in onze buitenpoliklinieken in Raalte en Rijssen. En natuurlijk in ons prachtige ziekenhuis, waar we de meer complexe zorg en poliklinische consulten doen.
   
 • We zijn een zelfstandig ziekenhuis en leveren kwalitatief goede, veilige (topklinische) zorg . We werken samen met de huisartsen, en waar nodig met collega zorginstellingen in de regio, of gespecialiseerde centra in het land. We zijn - kortom - onderdeel van een netwerk , waarbinnen we de zorg samen met de patiënt zo goed mogelijk organiseren. We zoeken daarbij telkens de verbinding met partners die de meeste waarde toevoegen aan onze zorg.
   
 • Leren en ontwikkelen zit in onze genen. Als we willen excelleren in onze zorg moeten we blijven openstaan voor nieuwe kennis en ontwikkelingen. We zijn trots lid van de Samenwerkende Topklinische Opleidingsziekenhuizen (STZ). En zijn ervan overtuigd zijn dat de combinatie van patiëntenzorg, het opleiden van (toekomstige) collega's én wetenschappelijk onderzoek leiden tot synergie en een essentiële versterking van deze drie elementen. En daarmee tot betere patiëntenzorg.
   
 • We hebben de ICT voorzieningen in het ziekenhuis en met onze partners, op orde. Dit biedt een goede basis om met e-health toepassingen de patiënt ook thuis, in zijn eigen omgeving, zorg te verlenen. We werken state of the art met de nieuwste technieken en blijven scherp op technologische ontwikkelingen op het gebied van kwaliteit en veiligheid.