Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog

Hoe kunnen wij u helpen?

NIEUWS

A - Z AZ lijst gebruiken om een pagina te vinden
Home > Organisatie > Nieuws > We staan in de krant!
Hier leest u al het nieuws van het Deventer Ziekenhuis Nieuws Nieuws

We staan in de krant!

Woensdag 07 maart 2018

Dit bericht komt uit ons nieuwsarchief
Sommige gegevens kunnen daarom verouderd zijn

​Komend jaar zal het Deventer Ziekenhuis elke maand zichtbaar zijn in de huis-aan-huis bladen van De Persgroep. Daaronder de bladen Deventer Post, de Zutphense Koerier, de Berkelbode, Weekblad voor Salland en het Rijssens-Holtens Nieuwsblad.. Zo bereiken we meer dan een kwart miljoen mensen in de regio.

Vorig jaar is het Deventer Ziekenhuis gestopt met de eigen patiëntenkrant UwDZ. Dit medium vergde veel mankracht en was duur om te maken en te verspreiden. Bovendien verscheen het ‘maar’ vier keer per jaar. Deels werd overgeschakeld op nieuwe manieren van communiceren met de Sallandse bevolking. Social media als Facebook en Twitter werden nadrukkelijker ingeschakeld en namen ook een grote vlucht. Ook eigen video’s en goede relaties met de lokale en regionale pers zorgden voor meer exposure van ons ziekenhuis in de regio.

deventer post 1.jpg

Mix
Maar in een goede communicatie-mix mag gedrukte media (kranten) nog altijd niet ontbreken. Het bereik en de waardering voor UwDZ waren hoog en nog steeds lezen, zeker de wat oudere mensen, veel gratis huis-aan-huis bladen. De Persgroep is landelijk marktleider wat betreft het verspreiden van huis-aan-huis media. Landelijk is er een bereik van vijf miljoen mensen, lokaal hebben we het over een kwart miljoen mensen in ons primaire verzorgingsgebied en de randen daaromheen. De krant is behalve als gedrukte versie, ook online leesbaar.

Eerste editie
Elke maand heeft het Deventer Ziekenhuis nu dus twee pagina’s in de huis-aan-huis bladen in de regio. De eerste editie ervan verscheen woensdag 7 maart. Daarin onder meer de aankondiging van activiteiten die we organiseren in de Darmkankerweek, een verhaal over een nieuwe poli voor ‘wegrakingen’ én het mooie keurmerk dat neonatologie ontving. Verder kort nieuws en agenda-items. De huis-aan-huis-bladen bieden een goed platform om nieuws over onze organisatie te delen met de burgers. Insteek daarbij is: laten zien wat persoonsgerichte zorg inhoudt. Dus vertelt onder meer Rolf Hoekstra uit Twello in de eerste editie van onze printuitingen hoe hij de zorg in ons ziekenhuis heeft ervaren. Je leest er meer over in onder meer de Deventer Post.

Terug...