Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog

Hoe kunnen wij u helpen?

NIEUWS

A - Z AZ lijst gebruiken om een pagina te vinden
Home > Organisatie > Nieuws > Vaat- en Spataderkeurmerk
Hier leest u al het nieuws van het Deventer Ziekenhuis Nieuws Nieuws

Vaat- en Spataderkeurmerk

Dinsdag 12 september 2017

Dit bericht komt uit ons nieuwsarchief
Sommige gegevens kunnen daarom verouderd zijn
Ons ziekenhuis heeft van de Hart&Vaatgroep ook voor 2017 weer het Vaatkeurmerk én het Spataderkeurmerk ontvangen. Dé indicatoren dat je voor de beste zorg op deze terreinen in ons ziekenhuis moet zijn.
 
Als hart- en vaatpatiënt wil je de beste zorg en behandeling, maar hoe kom je er achter in welke instelling je de beste kwaliteit van zorg krijgt? Zowel het Vaat- als het Spataderkeurmerk zijn dé indicatoren voor beste zorg. Mooi om te zien dat we beide keurmerken weer hebben weten te verlengen. Voor het vaatkeurmerk is dit jaar nieuw dat ook de gegevens met betrekking tot complicaties, re-interventies, heropnames en overlijden van aneurysma-operaties te zien zijn in de overzichten. Het Deventer Ziekenhuis slaagde ook met de nieuwe eisen met vlag en wimpel. Ons ziekenhuis is een van de 77 ziekenhuizen die dit keurmerk krijgt. Kijk hier voor de scores van het Deventer Ziekenhuis.
 
Spatader
En we hebben dus ook het spataderkeurmerk weer verlegend. Eveneens een indicatie dat je voor de beste zorg voor spataderen ook in het Deventer Ziekenhuis terecht kunt. In totaal is aan 158 locaties in Nederland het Spataderkeurmerk toegekend. Om het Spataderkeurmerk te krijgen, moeten ziekenhuizen voldoen aan specifieke kwaliteitscriteria. Deze criteria zijn tot stand gekomen in nauwe samenwerking met beroepsgroepen van dermatologen, vaatchirurgen en vaatlaboranten. Kijk hier voor meer informatie over het spataderkeurmerk.
Terug...