Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog

Hoe kunnen wij u helpen?

NIEUWS

A - Z AZ lijst gebruiken om een pagina te vinden
Home > Organisatie > Nieuws > Twee vaatkeurmerken voor Deventer Ziekenhuis
Hier leest u al het nieuws van het Deventer Ziekenhuis Nieuws Nieuws

Twee vaatkeurmerken voor Deventer Ziekenhuis

Donderdag 13 september 2018

De kwaliteit van de vaatzorg in het Deventer Ziekenhuis is meer dan op orde. We hebben van de Harteraad (voorheen Hart & Vaatgroep) zowel het Vaatkeurmerk als het Spataderkeurmerk ontvangen.

Wat betreft het Vaatkeurmerk betekent dat, dat patiënten erop kunnen vertrouwen dat het ziekenhuis goede behandelingen biedt bij aandoeningen in de slagaders van het bekken, de benen, buik, aorta en hals. Ons ziekenhuis is op diverse kwaliteitscriteria beoordeeld en krijgt het keurmerk onder meer voor de goede zorgkwaliteit en snel uitsluitsel over de ernst van de aandoening. De criteria zijn tot stand gekomen in nauwe samenwerking met beroepsgroepen van vaatchirurgen, interventieradiologen, vasculair internisten en vaatverpleegkundigen. De beoordeling van de ziekenhuizen met het Vaatkeurmerk is hier te zien.

Harteraad-Vaatkeurmerk-Digitaal-CMYK-297x300.jpg
Spataders
In Nederland wordt op 251 locaties spataderzorg geboden. 158 van deze locaties hebben nu het Spataderkeurmerk van Harteraad behaald. Het Deventer Ziekenhuis is er daar één van. Lang niet elk centrum krijgt dus een keurmerk. Het Spataderkeurmerk helpt patiënten een geïnformeerde keuze te maken voor een ziekenhuis of zelfstandig behandelcentrum waar goede spataderzorg wordt aangeboden. Voor meer informatie, kijk hier.

Terug...