Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog

Hoe kunnen wij u helpen?

NIEUWS

A - Z AZ lijst gebruiken om een pagina te vinden
Home > Organisatie > Nieuws > Stöppelkidsrally
Hier leest u al het nieuws van het Deventer Ziekenhuis Nieuws Nieuws

Stöppelkidsrally

Dinsdag 19 juni 2018

Dit bericht komt uit ons nieuwsarchief
Sommige gegevens kunnen daarom verouderd zijn

​Meer dan veertig kinderen een dag lang met een glimlach van oor tot oor. Dat was het resultaat van de StoppelkidsRally op zaterdag 9 juni. Een dag lang met een Ferrari, Jaguar of Tesla door het mooie Salland en iedereen wilde heel even die mooie McLaren 570S aanraken.

Een dag het ziek zijn vergeten. Of de herinnering aan het ziek zijn. Dat was de inzet van de StoppelkidsRally die afgelopen zaterdag werd gereden voor kids die in ons ziekenhuis zijn of worden behandeld. Het werd een prachtige dag, waarbij in de ochtend meer dag veertig superwagens het voorplein van ons ziekenhuis kleur gaven.
En ja, ook Ruud Heussen, hartpatiënt uit het Deventer Ziekenhuis, was erbij aan de start. Tijdens de What matters to you-dag had hij al zijn grote wens uitgesproken: aanwezig kunnen zijn bij de start van de StoppelkidsRally. Het werd nog mooier, hij was er niet alleen bij: hij kreeg nog een exclusief rondje in een snelle Ferrari rond het ziekenhuis.

 

Dion.jpg
Lekker lunch
Maar het draaide zaterdag vooral om de kinderen. Eigenaren van exclusieve superwagens waren uit heel Nederland naar Deventer gekomen om kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen. Een voor een vertrokken ze ronkend van ons voorplein, gadegeslagen door ouders, publiek en collega’s. Daarna trok de rally een dag lang door Salland. Onderweg was er een lekkere lunch op de Holterberg, gevolgd door een sprintsessie op een oud circuit in Luttenberg. Daarna was het op naar Raalte en daar werden de kinderen een voor een binnengehaald in een vol centrum.

Genot spatte er vanaf
Hadden de kids voorafgaand al een lach op hun gezicht, na afloop was hij er helemaal niet meer af te krijgen. Genoten hadden ze, het plezier spatte er bij de deelnemers vanaf, maar ook voor de rijders en organisatie was het een dag om nooit te vergeten.

Item op RTV Oost over de rally.

En hier is ons eigen filmpje over de StoppelkidsRally

Terug...