Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog

Hoe kunnen wij u helpen?

NIEUWS

A - Z AZ lijst gebruiken om een pagina te vinden
Home > Organisatie > Nieuws > Sportmedisch symposium GA Eagles en Deventer Ziekenhuis
Hier leest u al het nieuws van het Deventer Ziekenhuis Nieuws Nieuws

Sportmedisch symposium GA Eagles en Deventer Ziekenhuis

Woensdag 27 februari 2019

Op 23 april organiseert Go Ahead Eagles in nauwe samenwerking met het Deventer Ziekenhuis het Sportmedisch Symposium IJsselstreek. Plaats van handeling: de Adelaarshorst in Deventer.

Tijdens dit symposium wordt voor onder meer sportartsen, sportfysiotherapeuten, huisartsen, chirurgen en orthopeden dieper ingegaan op het vraagstuk “opereren of conservatief benaderen” en het behandelbeleid. Centraal staan sporters met een geblesseerde schouder, hamstring of knie. De sprekers (chirurgisch specialisten en gepromoveerde fysiotherapeuten) nemen bezoekers onder andere mee in de overwegingen tussen operatieve en conservatieve benaderingen, wat de implicaties van operatief ingrijpen zijn voor het behandeltraject, en welke behandelstrategie de voorkeur heeft bij een conservatieve benadering.

Het symposium is tevens een kans om regionale vakgenoten uit ziekenhuis en eerste lijn te ontmoeten. Verder komt alles voorbij over de laatste ontwikkelingen op het gebied van de sportmedische orthopedische zorg binnen en buiten het ziekenhuis.

Voor aanwezigheid bij dit symposium worden 4 accreditatiepunten toegekend aan sportartsen en huisartsen. Accreditatie is tevens aangevraagd voor fysiotherapeuten (CKR en Keurmerk).

Kosten bij inschrijving zijn €75,-. NVFS- en VSG-leden kunnen gebruik maken van een gereduceerd tarief: €60,-.

Klik hier voor meer informatie en inschrijven

Klik hier voor het programma 

Overzicht foto stadion.png

Terug...