Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog

Hoe kunnen wij u helpen?

NIEUWS

A - Z AZ lijst gebruiken om een pagina te vinden
Home > Organisatie > Nieuws > Smaakmakers in het ziekenhuis
Hier leest u al het nieuws van het Deventer Ziekenhuis Nieuws Nieuws

Smaakmakers in het ziekenhuis

Dinsdag 27 november 2018

Dit bericht komt uit ons nieuwsarchief
Sommige gegevens kunnen daarom verouderd zijn
Wanneer je verblijft in ons ziekenhuis, dan doen we graag iets extra’s om dat iets aangenamer te maken. Dat zit ‘m in kleine dagelijkse dingen. In momenten van aandacht, of noem het Sallandse aandacht. Want in deze regio kijken we naar elkaar om en helpen we elkaar. Dat doen we ook in het Deventer Ziekenhuis.
 
Zo presenteren we samen met horecaondernemers uit de regio het unieke concept ‘Smaakmakers in het ziekenhuis’. Waarmee we meer beleving aan ons eten en drinken en het verblijf in ons ziekenhuis willen geven. Met culinair een hoogstandje. Elke maand komt een nieuw team ‘smaakmakers’ – koks van restaurants uit de omgeving- met zo’n culinaire verrassing op één van de afdelingen in ons ziekenhuis. Een extraatje dus, waardoor je misschien even vergeet dat je ziek bent. Hiermee willen laten zien dat we niet alleen naar je ziekte of aandoening kijken, maar een waardevolle bijdrage willen leveren aan je leven.
 
Jouw leven. Jouw Deventer Ziekenhuis.
 
Horecaondernemer doe je mee?
Het ‘Smaakmakers in het ziekenhuis’ concept is laagdrempelig en simpel. Als horecaondernemer bedenk je samen met de contactpersoon van het Deventer Ziekenhuis welke traktatie je zou willen brengen en wanneer. Een bijzonder voorgerechtje, een toetje of iets lekkers bij de koffie? Wij denken met je mee zorgen voor een plekje in onze keuken, enthousiaste begeleiding van een gastvrouw en natuurlijk voor een leuk ‘PR-momentje’ zodat je bedrijf op een sympathieke manier kan presenteren.
 
Verassing
Op dinsdag 27 november waren koks van restaurant St. Tropez (Deventer) en Boode (Bathmen) op de afdelingen D2, G2 en de Dagbehandeling de eerste ‘smaakmakers’. Zij serveerden eigengemaakte sushi. ‘Ik vind het echt een verrassing, zoiets verwacht je in een ziekenhuis niet’, reageerde mevrouw Kalter-Hendriks op verpleegafdeling D2 nadat ze een bordje met sushi gekregen had van ‘smaakmakers’ Walter en Jorn. Meer patiënten reageerde zoals mevrouw Kalter. ‘Ik wacht op bezoek. Wat een leuke sfeer krijg je in het ziekenhuis door zo’n initiatief’, reageerde een andere patiënt. Sommigen patiënten hadden zelfs nog nooit sushi gegeten.Net zo enthousiast als de patiënten, waren ook de koks Walter de Bruin (St. Tropez) en Jorn Ellenbroek (foto, Boode). Zij ervaarden beiden de waardering die ze kregen van de patiënten voor wat ze klaar hadden gemaakt.
 
Meer weten?
Of een keer vrijblijvend sparren over jouw mogelijke deelname aan ‘Smaakmakers in het ziekenhuis’? Neem gerust contact op met Linda Roes, Operationeel Manager Roomservice Deventer Ziekenhuis. Telefoonnummer: 0570 53 62 12. E-mail: l.roes@dz.nl.

Knipsel2.PNG
Terug...