Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog

Hoe kunnen wij u helpen?

NIEUWS

A - Z AZ lijst gebruiken om een pagina te vinden
Home > Organisatie > Nieuws > Dokters versus internet
Hier leest u al het nieuws van het Deventer Ziekenhuis Nieuws Nieuws

Dokters versus internet

Maandag 15 januari 2018

Dit bericht komt uit ons nieuwsarchief
Sommige gegevens kunnen daarom verouderd zijn
Van 20 tot en met 26 januari is het eHealthweek in Nederland. Een week lang vol activiteiten, workshops, lezingen e.d. over digitale ondersteuning in de zorg, kortweg eHealth. Ook het Deventer Ziekenhuis doet natuurlijk mee. Met op woensdag 24 januari a.s. een bijzondere competitie in onze centrale hal: Dokters versus internet. Iedereen is welkom.
 
De eHealthweek is een initiatief van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en ECP | Platform voor de InformatieSamenleving. eHealth is een van de speerpunten waarmee het Deventer Ziekenhuis zíjn zorg servicegerichter en persoonlijker wil maken. Daarom laat het ook ons ziekenhuis zich natuurlijk zien tijdens de eHealthweek.

Het affiche is bijzonder. In de centrale hal van het ziekenhuis is een aflevering te zien van Dokters versus Internet, vergelijkbaar met het televisieprogramma onder dezelfde naam. Een team van drie echte dokters uit het Deventer Ziekenhuis neemt het op tegen wethouder Jan Jaap Kolkman van de gemeente Deventer, de Raad van Bestuur én de Cliëntenraad van het Deventer Ziekenhuis. De dokters doen dat op basis van hun ervaring en kennis. De anderen hebben een internetverbinding tot hun beschikking.

Natuurlijk is iedereen welkom om deze competitie in de centrale hal van ons ziekenhuis te bekijken. Tijd: 24 januari tussen 14.00 – 15.00 uur.
 
Informatie over andere leuke activiteiten tijdens de eHealthweek vindt u op www.ehealthweek.net 
 


Terug...