Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog

Hoe kunnen wij u helpen?

NIEUWS

A - Z AZ lijst gebruiken om een pagina te vinden
Home > Organisatie > Nieuws > Deventer Ziekenhuis beste werkgever
Hier leest u al het nieuws van het Deventer Ziekenhuis Nieuws Nieuws

Deventer Ziekenhuis beste werkgever

Dinsdag 06 februari 2018

Dit bericht komt uit ons nieuwsarchief
Sommige gegevens kunnen daarom verouderd zijn

Het Deventer Ziekenhuis is verkozen tot de beste werkgever van Nederland in de categorie zorg. Dat hebben onderzoeksbureau Effectory en vakblad Intermediair bekendgemaakt.

Effectory en Intermediair beoordelen meer dan 300 organisaties met 400.000 werknemers in Nederland op goed werkgeverschap, onder meer door medewerkers te vragen naar hun oordeel over hun werkgever. Het Deventer Ziekenhuis kreeg in 2017 al te horen dat het de maximale drie sterren mag voeren, en is nu ook uitgeroepen tot de beste werkgever onder de ziekenhuizen.

Bestegever 2.jpg
Bevlogen
Volgens Effectory en Intermediair blijkt uit onderzoek dat het Deventer Ziekenhuis significant hoger scoort op thema’s als bevlogenheid, betrokkenheid, tevredenheid en klantgerichtheid. Bestuursvoorzitter Gita Gallé van het Deventer Ziekenhuis over de erkenning: ‘Dat we ons juist op bevlogenheid, betrokkenheid en klantgerichtheid onderscheiden, vind ik heel belangrijk. Ik ben ervan overtuigd dat bevlogen medewerkers het verschil maken. Dat je met passie, motivatie en drive aan het werk bent, straal je uit naar patiënten en collega’s. Bovendien zetten bevlogen medewerkers graag die extra stappen voor patiënten. Dat we ons nu "Beste Werkgever" mogen noemen, is tot slot natuurlijk ook een prachtig visitekaartje om talent aan ons ziekenhuis te binden.’

Maximale sterren
Beste Werkgevers van Effectory en Intermediair is Nederlands grootste keurmerk voor goed werkgeverschap. Jaarlijks beoordelen zij meer dan 400.000 medewerkers van meer dan 300 werkgevers. Kijk hier voor een compleet overzicht van de winnaars. Het Deventer Ziekenhuis is de enige met de maximale drie sterren. Het leverde uiteraard blije gezichten op in het ziekenhuis.

juichfoto.jpg

Terug...