Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog

Hoe kunnen wij u helpen?

AGENDA

A - Z AZ lijst gebruiken om een pagina te vinden
Home > Organisatie > Agenda > Verwendag (ex) borstkankerpatiënten

Verwendag (ex) borstkankerpatiënten

Op zaterdag 7 oktober organiseert het Deventer Ziekenhuis een bijzondere Verwendag. Onder het mom Enjoy your Life worden patiënten en ex-patienten met borstkanker en hun naasten een middag lang in de watten gelegd met tal van activiteiten, workshops en lezingen op het gebied van mind, voeding, beweging, wellness en beauty.
 
Impact
‘Borstkanker is een ziekte met impact. Toch is het niet nodig om plannen, dromen en verlangens op te geven. Natuurlijk verandert er veel, maar het is nog steeds mogelijk het leven te leven zoals jij dat wilt.’ Aan het woord is chirurg-oncoloog dr. Mirre de Noo van het Borstcentrum van het Deventer Ziekenhuis. Met het mammateam van het ziekenhuis staat zij voor zorg die ertoe doet, op het moment dat het erom gaat, afgestemd op iemands persoonlijke situatie en mogelijkheden. ‘Ook als de ziekte dieper en langer ingrijpt in iemands leven, adviseert het mammateam samen met de patiënt hoe iemand zo goed mogelijk kan blijven functioneren’, zegt Mirre de Noo. 
 
Verwendag
Bij deze zorg op maat hoort ook - als je dat wilt - elkaar ontmoeten en contact hebben met zorgverleners en andere patiënten. Dat kan tijdens de bijzondere Verwendag. Het ziekenhuis laat (voormalig) borstkankerpatiënten een dag lang genieten rond thema’s als voeding, bewegen, wellness en beauty. ‘Het mammateam van het Borstcentrum Deventer Ziekenhuis vindt dat (ex-) borstkankerpatiënten het verdienen om eens lekker in de watten te worden gelegd’, aldus Mirre de Noo.
 
De Verwendag is van 13.00 - 17.00 uur. Aanmelden voor de Verwendag van het Borstcentrum Deventer Ziekenhuis kan hier.