Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog

Hoe kunnen wij u helpen?

AGENDA

A - Z AZ lijst gebruiken om een pagina te vinden
Home > Organisatie > Agenda > Opleidingsevent

Opleidingsevent

Een baan in de zorg iets voor jou?
..ontdek het in het Deventer Ziekenhuis
 
Denk je over een baan in de zorg? Het Deventer Ziekenhuis helpt jou graag. Met informatie over wat je allemaal in het ziekenhuis kunt doen. En welke skills je hiervoor moet hebben. Laat je informeren en inspireren. Beleef het ziekenhuis. En kies voor een baan die bij de past!
 
Het Deventer Ziekenhuis organiseert op vrijdag 18 januari 2019 een uniek Opleidingsevent voor scholieren van vmbo, mbo, havo en vwo. Deze opleidingsmarkt is bedoeld om sfeer te proeven en kennis te maken met verschillende banen die er in het ziekenhuis zijn. Medewerkers vertellen hier persoonlijk over en vanuit Saxion, Aventus en het Teaching Hospital Deventer wordt informatie gegeven over passende opleidingen en leer-werktrajecten. Er zal ook veel te doen en te testen zijn. Het opleidingsevent in het Deventer Ziekenhuis is van 15.00 tot 17.30 uur.
 
Ontdek de zorgIKZORG_logo_organisaties_RGB.png
Op ontdek de zorg lees je nog veel meer verhalen van mensen die in de zorg werken. Filter de verhalen van onze collega’s, bijvoorbeeld op hun  achtergrond of  interesses en ontdek meteen welke beroepen, opleidingen en kansen bij jou passen.
 
Programma
·         Het Opleidingsevent 2019 is in de centrale hal van het ziekenhuis
·         Informatie over verschillende Mbo-, Hbo- en universitaire opleidingen
·         Welke leer-/werktrajecten zijn er in het ziekenhuis?
·         Beleef het ziekenhuis: Welke afdelingen vind je in het ziekenhuis? En hoe is het om daar te werken?
·         Vraag het de prof: Dit is je kans om ziekenhuismedewerkers - allemaal met verschillende beroepen- het hemd van het lijf te vragen. Ontdek zo wat wel of niet bij jou past. En welke opleiding geschikt zou zijn.
·         eHealth: jouw toekomst!: eHealth gaat over digitale toepassingen in de zorg. Ontdek wat het Deventer Ziekenhuis hiermee doet. Bekijk bijvoorbeeld een bijzondere OK-film met Virtual Reality-brillen.
·         Leuke ‘doe-activiteiten’, zoals je bloedsuiker en je BMI meten
·         Doe mee aan de prijsvraag en win een exclusieve privérondleiding op de operatiekamer van het ziekenhuis.
 
Banen in het ziekenhuis
In het ziekenhuis vind je veel verschillende beroepen. Kom naar ons Opleidingsevent om te zien en te horen wat je allemaal kunt doen. Op ontdek de zorg kun je ook veel informatie vinden over verschillende beroepen. Je kunt er ook persoonlijk advies vragen over een opleiding of baan in zorg en welzijn.
 
Doe de test!
Op de website youchooz ontdek je in paar stappen welk beroep goed bij je past. En welke opleidingen je daar voor kunt volgen. Leuk om te doen!
 
Graag tot ziens op ons Opleidingsevent
op 18 januari van 15.00 uur tot 17.30 uur.
 
foto 3 mensen website.PNG