Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog

Hoe kunnen wij u helpen?

BEHANDELING

A - Z AZ lijst gebruiken om een pagina te vinden
Home > Behandelingen > Kom in beweging > Beweegmakelaar

Beweegmakelaar

​Op het moment dat het met de gezondheid minder gaat, is het vaak lastig om te blijven bewegen. In beweging komen en blijven is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Om patiënten daarmee op weg te helpen worden ze in contact gebracht met de Beweegmakelaar. De Beweegmakelaar helpt bij het vinden van een beweegactiviteit. De Beweegmakelaar is op de hoogte van het sport- en beweegaanbod in de regio en kan patiënten begeleiden om te starten met bewegen in de eigen omgeving.
De beweegmakelaars stellen zich voor

Maritmartens.jpgMarit Martens-Scheers:
vanaf maart ga ik aan de slag als Beweegmakelaar. Van kinds af aan ben ik bezig met sport en bewegen. In letterlijke en figuurlijke zin. Stilzitten is niet mijn grootste hobby. Ik vind het heerlijk om bezig te zijn en te ‘bewegen’ op welk vlak dan ook. Ik houd ervan zelf sportief bezig te zijn, maar juist ook om anderen de voordelen van bewegen te laten ervaren.

Tijdens mijn opleiding bewegingsagogie heb ik geleerd om activiteiten en sportaanbod zo aan te passen dat het matcht bij de mogelijkheden van een ieder. Rekening houdend met eventuele beperkingen, maar zeker kijkend naar de kansen! Dat is ook mijn insteek als Beweegmakelaar.

Bent u op zoek naar een passend beweegaanbod maar weet u niet of uw lichaam dat volhoudt? Of weet u niet waar u terecht kunt? We gaan samen op onderzoek uit om juist te kijken naar wat wél mogelijk is. Neem gerust contact met mij op.

Marit Martens-Scheers
Beweegmakelaar Sportbedrijf Deventer
06-29213112
beweegmakelaar@sportbedrijfdeventer.nl


anitaruiter-417.jpgAnita Ruiter:
sinds 2006 ben ik werkzaam bij Sportbedrijf Deventer als Sport- en Bewegingscoach. Voor het regulier en speciaal onderwijs verzorg ik het gymaanbod. Naast mijn huidige functie ben ik vanaf maart ook werkzaam als Beweegmakelaar. Twee functies die goed te combineren zijn. Een mooie uitdaging!

Tijdens mijn studie CIOS specialisatie bewegingsagogie en werkzaamheden binnen Sportbedrijf Deventer heb ik affiniteit opgebouwd met kwetsbare groepen en omgang met weerstand en gedragsverandering. Uit mijn werkzaamheden bij onder anderen Sallcon, speciaal onderwijs en Samen Actief blijkt dat ik instaat ben om op een natuurlijke manier persoonlijke belangstelling te tonen naar patiënten, ouderen en (kwetsbare) inwoners. Met mijn enthousiasme, inlevingsvermogen en doortastendheid hoop ik mensen in beweging te krijgen.

Anita Ruiter
Beweegmakelaar Sportbedrijf Deventer
06-20293922
beweegmakelaar@sportbedrijfdeventer.nl


Een intiatief van:
Partners.jpg